Ruitschade? ABI Profile bellen!

Heeft u een ster of barst in uw autoruit? Neem dan direct contact op met de ABI Profile garage bij u in de buurt. Als glasservice specialist bent u bij ABI aan het juiste adres voor de reparatie van een ster in uw ruit of een eventuele vervanging van uw autoruit.

Temperatuurverschillen zijn een risico voor uw autoruit

In de winter heeft uw autoruit te kampen met grote temperatuurverschillen. Wanneer het buiten -5 is, wilt u tijdens het autorijden genieten van een comfortabele temperatuur en zet u de thermostaat omhoog. Door dit verschil ontstaat het risico dat de ster in uw voorruit veranderd in een grote barst. Daarom is het belangrijk om tijdig  uw glasservice specialist ABI Profile te bezoeken zodat uw ruit hersteld of eventueel vervangen kan worden.

ABI Profile dé glasservice specialist

Wanneer u uw auto naar de garage brengt is het belangrijk dat eventuele reparaties/onderhoud op de juiste manier doorgevoerd wordt. U heeft er tenslotte niets aan als u binnen korte tijd weer met uw auto naar de garage moet. ABI Profile is het hier uiteraard mee eens. Mede daarom heeft ABI een specialisatie op het gebied van glasservice behaald. Hierdoor bent u niet alleen bij ons aan het juiste adres als het gaat om de reparatie of het onderhoud van uw auto, maar ook bij de reparatie of vervanging van uw autoruit. Met ABI Profile bent u zo weer veilig op weg!