Voordelige bandenopslag

Bent u die banden in de schuur of garage ook meer dan zat? Sla uw banden dan voordelig op bij uw eigen bandenspecialist! Banden in uw schuur of garage nemen natuurlijk aardig wat ruimte in beslag. Ze staan vaak voor spullen of liggen ergens bovenop. Allemaal erg lastig en vervelend. Daarom heeft ABI Profile het initiatief genomen om haar klanten de mogelijkheid te bieden de banden bij de bandenspecialist te laten opslaan.

Bandenwissel

Een groot voordeel van het bandenhotel is uiteraard de aanwezigheid van de materialen. Wanneer uw de banden onder uw auto laat verwisselen hoeft u niet meer de andere banden mee te nemen naar de garage. U brengt gewoon uw auto en wij regelen de rest!

Bandsoorten

Banden zijn er in vele soorten en maten. Iedere band heeft zijn of haar specialiteit. De vraag die wij van vele klanten ontvangen is: Welke band past nu het beste bij mijn auto en rijgedrag? Als bandenspecialist heeft ABI de ervaring om hier een passend antwoord op te geven en er voor te zorgen dat u de juiste banden ontvangt. Hierdoor gaat u veilig de weg op en betaald u nooit meer dan nodig.