Glasservice

Schade aan uw autoruit is erg vervelend. Het is van grootst belang dat de schade snel wordt verholpen. Sterren of scheurtjes zijn gemakkelijk te repareren, maar als dit niet op tijd gebeurd kan een kleine schade doorscheuren tot een onherstelbare breuk. Ook op het gebied van autoruitservice kan ABI GlasGarage haar klanten nog beter van dienst zijn.

Voor de klanten zijn de voordelen glashelder. Want een auto die voor een onderhoudsbeurt binnenkomt, kan ook meteen een behandeling voor de ruiten krijgen.

Autoruit vervangen?

Het gebeurt ons allemaal wel eens: een kapotte voorruit. ABI GlasGarage zorgt dat een nieuwe autoruit wordt geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen. Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

Sterreparatie

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit! Heeft u een gaatje, ster of scheurtje in uw voorruit? Kom direct langs bij ABI GlasGarage en voorkom doorscheuren van uw voorruit. Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode, vrijwel onzichtbaar en met levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Gratis kenteken graveren

Het is verstandig om uw kenteken in uw autoruit te laten graveren om diefstal van uw auto te voorkomen.
- klaar terwijl u wacht
- uw kenteken in de autoruiten graveren is gratis bij vervanging van uw voorruit
- een veilig gevoel

Bel direct 06 - 22 22 56 98