Reparatie

Dient er iets aan uw auto gerepareerd te worden? Dan bent u bij ABI Profile aan het juiste adres. Een grote groep gediplomeerde monteurs staat klaar om u te helpen. Vaak kan dit terwijl u in een van onze vestigingen geniet van een kopje koffie en tegelijkertijd uw mail wegwerkt door gebruik te maken van de gratis wifi.

Ruitschade

Reparatie van ruiten dient uitermate zorgvuldig uitgevoerd te worden.Vakmanschap is hierbij een vereiste. Als glasservice bedrijf staat ABI garant voor deze mate aan vakmanschap.

APK keuring

Een personenwagen wordt een keer per jaar gekeurd. Tijdens deze Algemene Periodieke Keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uit deze keuring kunnen reparatiewerkzaamheden naar voren komen. Denk aan het vervangen van uw banden of remschijven. 

Wanneer u een APK keuring bij ABI Profile laat uitvoeren, kunt u ook de eventuele reparatiewerkzaamheden meenemen in het bezoek aan onze werkplaats. Op die manier kunt u vaak de zelfde dag nog uw auto weer ophalen en uiteraard weer veilig deelnemen aan het verkeer.

Remmen

Goed werkende remmen zijn een vereiste om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Automobilisten rijden echter ook vaak langer met bijvoorbeeld versleten remblokken door dan is toegestaan. Controleer daarom regelmatig uw remmen of laat een van onze monteurs uw remmen bekijken en wanneer nodig vervangen.