Hankook

Hankook Tire is een van de grootste bandenfabrikanten van radiaalbanden. Het in 1941 opgerichte bedrijf is pas sinds 2001 aanwezig in Nederland. Met het Europese Distributie Center in Rotterdam, kunnen we zeggen dat de bandenfabrikant officieel voet heeft gezet in Nederland. Op basis van het principe "kwaliteit boven alles' heeft Hankook de basis gelegd om de volgende stap te nemen en zo het mondiale marktaandeel te vergroten door zich agressief te richten op niet alleen de binnenlandse, Chinese en Europese markten, maar ook op toekomstig potentiële markten.

Een opvallend kenmerk van de bandenfabrikant is dat het merk zich richt op activiteiten op het gebied van milieu en sociale bijdragen uit te voeren. Hierdoor wil de fabrikant herboren worden als een gerespecteerd bedrijf dat geliefd is bij haar klanten en dat hoop brengt voor haar werknemers door meer voor onze gemeenschap en het milieu te doen.

Contact

Wilt u weten of Hankook banden geschikt zijn voor uw auto en rijgedrag? Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze vestigingen:

- Amersfoort;
- Bennekom;
- Veenendaal;
- Woudenberg.