Vredestein

Hoewel Vredestein al sinds 1908 actief is op de bandenmarkt, werd het tegenwoordige Vredestein b.v. pas in 1946 opgericht. Sinds die tijd legt Apollo Vredestein b.v. de nadruk op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en distributie van banden voor personenauto's, landbouwmachines en bedrijfsvoertuigen.

Luisteren naar de markt op een heel precieze, doelgerichte, manier, is een succesformule voor Vredestein. De laatste jaren heeft deze benadering de onderneming op een voor de bandenindustrie geheel nieuw terrein gebracht, met een aantal innovaties op esthethisch gebied. Als eerste kwam de Axenta, die modebewuste bestuurders de keuze biedt tussen een opvallende rode of gele blies op de zijkant. Deze werd in 1999 gevolgd door de introductie van de baanbrekende Sportrac, de eerste band met het signatuur van een topontwerper ter wereld.

Contact

Wilt u weten of Vredestein banden, de beste banden voor uw auto zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of bezoek een van onze vestigingen.

- Amersfoort;
- Bennekom;
- Veenendaal;
- Woudenberg;