DUNLOP

ABI-profile is uw bandenexpert in de regio. Door de grote diversiteit aan autobanden weten wij de juiste banden bij uw auto en vooral uw rijgedrag te vinden. Hierdoor proviteerd u van lage prijzen en optimaal genot van uw auto. Een van de merken die wij leveren is DUNLOP.

De banden van het merk DUNLOP staan bekend om hun betrouwbaarheid. Het merk investeerd al jaren in de ontwikkeling van autobanden. In Europa heeft het merk drie ontwikkelingscetra. De belangrijkste ontwikkelingslocatie is het Dunlop Development Centre in Hanau te Duitsland. Daarnaast heeft Dunlop nog ontwikkelingscentra in Birmingham (Engeland) en Montlucon (Frankrijk). Deze drie ontwikkelingscentra zijn geïntegreerd in de "Circuit naar de weg"-filosofie die een drijvende kracht achter het merk Dunlop vormt. Met deze filosofie zoekt Dunlop telkens naar de beste verbeteringen voor hun product.

Contact

Wilt u weten of DUNLOP-banden ook voor uw auto de beste banden zijn? Vraag het aan een van onze medewerkers. Uw bandenexpert kunt u vinden op de onderstaande locaties:

- Amersfoort;
- Bennekom;
- Veenendaal;
- Woudenberg.