Autobanden

Als leverancier van diverse merken autobanden, levert ABI Profile passende banden, afgestemd op uw verbruik. 

Bandenhotel

Het wisselen van banden is nooit een probleem, maar wat doe je daarna met de banden die je dat seizoen niet gebruikt? ABI erkent dat punt en geeft haar klanten de mogelijkheid banden op te slaan. In het bandenhotel kunnen de banden tegen een schappelijk tarief achtergelaten worden. 

Klassieke autobanden

Liefhebbers van klassieke auto's zijn mensen met passie. Op speciale bijeenkomsten kunnen zij hun hart ophalen aan modellen van weleer. Wie zelf in een klassieker rijdt, stelt steeds hogere eisen aan de uitrusting. Bij ABI zijn ook klassiekers in goede handen.

Run-flat

Een lekke band is altijd erg vervelend, het vervangen kost tijd en zorgt voor een hoop ergernis. Helemaal als het slecht weer is of u moet wachten op een pechservice. Voor dit probleem is de Run-flat band een oplossing.

Stillere autobanden

Een van de bronnen van geluid is het afrogeluid van banden. Vanaf ongeveer 40-60 km/u overstemt het afrogeluid van banden. Het geluid veroorzaak door aandrijven van de auto, wat tot geluidsoverlast bij omwonenden van snelwegen leidt. 

Winterbanden

Winter in de Benelux. Onvoorspelbaar als geen ander seizoen. Alle weersomstandigheden passeren de revue. Om niet onaangenaam verrast te worden, is het belangrijk om met uw auto goed voorbereid de winter door te gaan. Haal uw winterbanden bij Profile Tyrecenter.

Zomerbanden

De benaming 'zomerbanden' is de laatste jaren ontstaan. Hiermee wordt een duidelijk onderscheid gemaakt met winterbanden. ABI wisselt uw banden om en slaat uw banden op.  

Vierseizoenenbanden

Geen gebruik willen maken van zomer- of winterbanden? Gewoon het hele jaar door rijden op 1 soort band? Dat kan. Met vierseizoenenbanden rijdt u het hele jaar op 1 soort band. Door de unieke materiaalsamenstelling hoeft u de banden niet te wisselen om in te spelen op de verschillende jaargetijden. 

 

 

ABI Profile levert veel verschillende banden. Door dit uitgebreide assortiment is het mogelijk om de banden af te stemmen op uw auto en rijgedrag.