Mobiele service

Het rendement van industriebanden wordt niet in kilometers maar in draaiuren uitgedrukt. Stilstand moet dus ten koste van alles worden voorkomen. Met preventieve controle kan veel kostbare tijd bespaard worden, maar ook bij pech of schade is snel ingrijpen geboden. Daarvoor is een partner nodig die in iedere agenda past. Een specialist die snel en vaardig het belang van de klant in een perfecte band vertaalt . ABI Mobiele Service voldoet volledig aan dat profiel.

Industriebanden zijn gemaakt voor het zware werk. Volrubberbanden en massieve banden zijn oersterk. Diagonale of radiale luchtbanden bevatten zoveel versterkende lagen en rubbermassa dat zelden in de problemen komen. Toch is een regelmatige controle noodzakelijk voor het hoogste rendement. Bandenspanning en profiel zijn cruciaal voor de balans en de tractie van voertuig en lading. Het spreekt vanzelf dat de in topconditie moeten zijn om optimaal te kunnen presteren.

De mobiele bandenservice-units van ABI komen waar en wanneer de klant dat wenst om velgen te wisselen, reparaties of preventief onderhoud te verrichten of om uitgebreide bandencontroles uit te voeren. Zo’n controle beperkt zich niet alleen tot de bandenspanning of de profieldiepte. Er wordt ook naar opvallende slijtages gekeken, beschadigingen worden gesignaleerd en er wordt advies gegeven over de maatregelen die nodig zijn om het euvel te verhelpen en het rendement van de banden te verbeteren. Meedenken en vooruit denken is een vaste routine bij ABI. Een service-overeenkomst met ABI is een garantie voor kwaliteit.

ABI is altijd bereikbaar voor pechgevallen, ook na sluitingstijd. Elke ondernemer kan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week een beroep doen op de mobiele service van ABI. De ruim honderdvijftig bandenservice-units in België en Nederland zijn snel ter plaatse om vakkundige hulp te bieden. Dankzij de snelle en adequate inzet van de mobiele service gaat geen kostbare tijd verloren.

De ABI organisatie bestaat uit zelfstandige, professionele bandenspecialisten, die een bewuste keuze hebben gemaakt voor aansluiting bij de succesvolle Profile formule en de hoge kwaliteitseisen die de organisatie stelt. De norm ISO 9001 is van toepassing op iedere opdracht en alle medewerkers. ABI is de hyperspecialist in banden.

De mobiele service van ABI heeft als groot voordeel, dat de service-units opereren vanuit hun thuisbasis, waar zij beschikken over de modernste middelen. ABI is in elke regio aanwezig. Ondernemers maken dan ook intensief gebruik van de mobiele service van ABI, omdat zij zich verzekerd weten van snelle en adequate dienstverlening. Heftrucks, reach-heftrucks en andere zware industrievoertuigen kunnen na een minimale onderbreking hun werkzaamheden hervatten met banden die in perfecte staat verkeren.