Wissel uw banden voor winterbanden

De herfst is ingevallen en dat betekent dat het buiten kouder wordt. Door de dalende temperaturen en het natte weer voldoet het normale profiel van uw banden niet meer. Daarom adviseren wij onze klanten winterbanden voor meer grip en een veilige deelname aan het verkeer.

Bandenhotel

Wist u dat u uw banden bij ABI Autoservice kunt opslaan. Laat u zomerbanden onder uw auto plaatsen, dan moeten uw huidige banden ergens naar toe. Uiteraard kunt deze in de garage of schuur opslaan. Het nadeel hiervan is dat de banden vaak veel ruimte in beslag nemen en vrijwel altijd in de weg liggen. Wilt u meer informatie over het bandenhotel? Neem dan contact op met een ABI-vestiging bij u in de buurt.

ABI is compleet in allround autoservice!

-Personenwagens
-Bestelwagens
-Truck & Trailers
-Landbouw
-Industrie
-Caravans & Aanhangwagens

PROFILE TYRECENTER ABI Autoservice

ABI is het allround autoservicebedrijf in Midden-Nederland. Wij zijn zelfstandige ondernemers, “mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant”.

De garage bij u in de buurt

ABI Profile telt inmiddels 4 vestigingen. Zo kunt u ons vinden in Amersfoort, Bennekom, Veenendaal en Woudenberg. Al onze 4 vestigingen zijn voorzien van een compleet autoservice- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. 

Banden

ABI is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of vierseizoenenbanden, bij ons bent u aan het juiste adres. ABI biedt u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservice. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ABI uniek. 

Certificering

Ons hyperspecialisme wordt gestaafd door verschillende certificaten die aan onze onderneming zijn toegekend, waaronder:

  

Vestigingen

Zoekt u een vestiging bij u in de buurt? Onderstaand een overzicht van de ABI Profile Tyrecenter vestigingen

Amersfoort

Neonweg 1
Tel 033 - 461 06 80

Vestiging Afbeelding

Bennekom

Kaardebol 13
Tel 0318 - 413 730

Vestiging Afbeelding

Veenendaal

Wiltonstraat 2
Tel 0318 - 519 151

Vestiging Afbeelding

Woudenberg

Parallelweg 82
Tel 033 - 286 38 04

Vestiging Afbeelding